Intake en werkwijze

 

praktische zaken

 

 

 

 

 

 

 

Intake en werkwijze

Een verwijzing van een huisarts is voor behandeling niet nodig.

De eerste 3 consulten zijn gericht op kennismaking, verheldering van de hulpvraag en behandeldoelstelling.

In onderling overleg wordt de duur en frequentie van de behandelingen ingeschat. Evaluatie van de therapie is op ieder moment mogelijk, evenals het beëindigen van de samenwerking.

Een kosteloos kennismakingsgesprek van 25 minuten is op verzoek mogelijk. Annuleren van een afspraak is mogelijk zonder kosten tot 24 uur vóór de afspraak.

Tarief en vergoeding

  • Individueel consult haptotherapie : €85 per consult van 60 minuten.
  • Relatiegesprekken op basis van haptotherapie: €115 per consult van 75-90 minuten.

Na afloop van de behandeling ontvang je de factuur via e-mail.

Vanaf 1 januari 2024 is er geen vergoeding meer mogelijk (d.m.v. een aanvullende polis) bij de zorgverzekeraar voor behandelingen binnen mijn praktijk. Voor vragen en overleg kun je contact opnemen.

patronen-doorbreken-trauma-in-zutphen

De praktijk voor integratieve psychologie en haptotherapie is gevestigd in Zutphen en goed bereikbaar vanuit Dieren, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Brummen, Eefde, Gorssel, Lochem, Laren, Vorden, Groenlo, Winterswijk, Ruurlo, Borculo en Doesburg. Een goede keus als het gaat om integratieve psychologie, haptotherapie, psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, meditatie, visualisatie, holistische hulpverlening, relatietherapie, aanraking, gevoelsmatige bevestiging, complementaire en alternatieve behandeling, angst, verdriet, traumatische belevingen, ontkenning van gevoelens, depressie, eenzaamheid, isolement, verlies van houvast, ziekte, spanningen, frustratie, gevoel van leegte, somberte, schaamte, zelfverwijt, schuldgevoel, boosheid, onzekerheid, conflicten in relaties, vermijding, verwerken van pijnlijke gevoelens, herkenning, verzachting, aanraking van je lichaam, eigenwaarde, zelfstandigheid, gevoel van identiteit, lijf en je gevoel weer als één organisch geheel beleven, innerlijke ontspanning, zelfvertrouwen en je wezenlijk herkend én erkend te voelen.